Charlottenlund VGS > Tjenester > Rusforebygging

Rusforebygging

På Charlottenlund videregående skole driver vi aktivt med rusforebyggende arbeid. Vi har et tett samarbeid med Uteseksjonen i Trondheim kommune ().

Uteseksjonen er på skolen hver onsdag, politiet er her rett som det er, men ikke på faste tider.

Skolens helsesøstre (Dordi Øiamo, tlf. 952 63 014 og Elisabeth Dypdalen, tlf. 915 88 539) holder til i 3.etasje og er tilgjengelige for elevene. Elevtjenesten på Plan 0 har rådgivere som elevene og foresatte kan snakke med. I tillegg har skolen eget miljøpersonale på BA, DH, TP, SSA. Disse kan også kontaktes av elever på andre utdanningsprogram.

Veileder for rusforebygging

STFK har utvilket en veileder for rusforebyggende arbeid for elever, foresatte, ansatte og bedrifter som har lærlinger Her finner du tips om hva du kan gjøre for å unngå at det utvikler seg til et rusproblem, hva du kan gjøre ved bekymring, hvordan du kan hjelpe og hvordan du kan bruke hjelpeapparatet: