Charlottenlund VGS > Om oss > Motto og verdier

Motto og verdier

På Charlottenlund videregående skole skal elever og ansatte vise sitt potensiale, bryte barrierer og være grensesprengende, tenke samhold, samarbeid og begeistring, og gjøre hverandre gode. Vi skal være litt annerledes når undervisningsøkten er ferdig.

Mottoet vårt Talenter i vekst danner grunnlaget for det meste vi gjør på skolen vår. Vi mener at alle har talent (evner) som må erkjennes, støttes og utvikles. Disse bygges opp gjennom tillit og godt læringsmiljø.

Vi vil skape selvfølelse, selvtillit og bygge identitet. Sikre vekst menneskelig og faglig. Vår opplæring skal preges av høy kvalitet, med trykk på dannelse og trygghet.

Slagordet Fortsettelsen starter her er det som ønsker våre elever velkommen. Charlottenlund videregående skole skal være en god start på fortsettelsen; vi danner grobunnen for videre vekst. Vi skaper engasjement, fordi slagordet krever noe av den som skal være med.

Vi har også valgt oss de tre verdiene levende, solid og engasjert. Disse verdiene skal hjelpe til med å understøtte visjonen vår:

Levende

Som i våken, livsglad og åpen.

Mottoet vårt ”Talenter i vekst” gjennomsyrer alt vi gjør, og målet er å utvikle aktive og livsglade elever.

Solid

Som i trygg, stødig og ekte.

Skolen er stor og solid med mye kunnskap, menneskelighet og trygghet.

Engasjert

Som i modig, deltagende og det å kunne sprenge grenser.

Skolen har et stort engasjement. Vi skal vises i verden, og både elever og ansatte bidrar til å gjøre skolen og skolehverdagen god.