Charlottenlund VGS > Om oss > Aktuelt > Tidsreise-vernissage på Charlottenlund vgs

Tidsreise-vernissage på Charlottenlund vgs

Langhåra hippies og tøffe punks, rockabilly og Beatles…. dette er noen av stilene vi var innom i samarbeidet som elevene i fordypning foto på VG3 MK og elever på frisørlinja har hatt i høst. Frisørene stilte som modeller og hadde ansvaret for hår, kostymer og styling. Fotografene fant location og hadde selvsagt ansvar for fotografering og lys. Arbeidet ender opp i en utstilling her på Charlottenlund videregående skole som åpner fredag 11. desember klokka 15:00. I tillegg til foto vil det også være grafiske uttrykk fra de samme tiårene laget av elever fra fordypning grafisk på VG3 MK. Frisørelevene har i samfunnsfag og norsk jobbet med infotekster til utstillingen.

Ansvarlige lærere for prosjektet er på frisør Borgar Lerstad og på media Elin Hagestande.

70-tallet

Foto: Odd-Bjørn Kjeldsberg