Charlottenlund VGS > Om oss > Aktuelt > MK-elev nominert i verdens største fotokonkurranse

MK-elev nominert i verdens største fotokonkurranse

Foto fra Lier Mentalsykehus, fotograf Kasper Nystrøm
Lier Mentalsykehus, fotograf: Kasper Nystrøm
Kasper Nystrøm deltar i verdens største fotokonkurranse, "The 2016 Sony World Photography Awards", med dette motivet fra Lier Mentalsykehus. Kasper valgte å fordype seg i foto i Prosjekt til fordypning der elevene kunne velge ulike kategorier som portrett, kultur, miljø. Siden Kasper er opptatt av sjangeren "urban exploration", tok han turen til Lier Mentalsykehus som har stått "urørt" siden det ble lagt ned på 80-tallet. Sykehuset var i sin tid beryktet for eksperimentelle metoder med lobotomi og LSD. Tross dette ryktet, er de forlatte bygningene populært blant fotografene som med rett valg av motiv og belysning kan vise at uhyggen fortsatt sitter i veggene.
Vi ønsker Kasper tillykke med nominasjonen og vi håper at juryen ser kvalitetene i bildet.