Kreative Trøndelag
Charlottenlund VGS > Om oss

Om oss

Charlottenlund vgs

Charlottenlund vgs i soloppgang. Foto: Jakob Frengstad

 

Charlottenlund videregående skole ble dannet i 2011, og er resultatet av en sammenslåing av skolene Ringve og Brundalen. Vinteren 2012 flyttet vi inn i det nye skolebygget vårt, som rommer 1250 elever og vel 300 ansatte. Vi utgjør til sammen Midt-Norges største videregående skole. Trøndelags største og fra 2018 en av 32 videregående skoler som eies og drives av Sør- Trøndelag fylkeskommune.

På Charlottenlund videregående skole tilbys mange ulike studieretninger. Bygg- og anleggsteknikk, Teknikk- og industriell produksjon, Service og samferdsel, Medier og kommunikasjon, Design og håndverk, Tilpasset opplæring, Musikk, dans og drama, og Studiespesialiserende løp med mange ulike studieretninger. Vi er blant annet den eneste skolen i Midt-Norge som tilbyr russisk, og så har vi spesialfordypning i toppidrettsfotball. I tillegg har vi Østmarka, samt opplæring i kriminalomsorgen i Trondheim.

Skolen har stor idrettshall, stort utendørs idrettsanlegg med blant annet sandvolleyballbane, fleksibelt auditorium med inntil 220 sitteplasser som brukes til forelesninger, filmvisninger, forestillinger og konserter, vi har TV-, radio- og fotostudio, frisørsalong, butikk og stor kantine med varmmat og salatbuffet. I tillegg finner du noen av verdens triveligste folk her.

Velkommen til oss!Utskriftsvennlig versjon