Charlottenlund VGS > Fagtilbud > Toppidrett - fotball

Toppidrett - fotball

I tillegg til de ordinære fagene, tilbyr skolen 5 timer med toppidrett fotball. Faget gir en god mulighet for gutte- og jentespillere til å kombinere solid utdanning og fotballtrening på et relativt høyt nivå. Utøverne deltar på to skolecuper i løpet av skoleåret, Abrahallen og Melhus.

Tilbudet inneværende skoleår gjelder kun for elever som går studiespesialisering. Eventuelle endringer neste skoleår vil bli lagt ut på hjemmesiden.

Åge Wangberg og Håvard Rokke har treneransvaret for gruppa. De har kontakt med de ulike klubbene, og foretar tilpasninger for utøverne når det er behov for det. Dette skoleåret er elevene representert gjennom Ranheim, CSK, Nardo og Strindheim.

Opplæringa foregår ute på skolens kunstgressbane, i idrettshallen på Charlottenlund videregående skole, og i Charlottenlundhallen. For å få mer kjennskap til dette fagtilbudet, ta kontakt med Åge Wangberg (976 54 277) eller Håvard Rokke (959 92 786).

Toppidrett_fotball

Håvard Rokke