Charlottenlund VGS > Fagtilbud > Teknikk og industriell prod... > Studietur til Tallinn

Studietur til Tallinn

Vellykket studietur for 1 TPP4 til Tallinn via Stockholm og Helsinki.

Den 16. mai kl 0600 startet bussturen som skulle bringe elever og lærere til Stockholm, deretter ferge til Åbo, buss til Helsinki, ferge til Tallinn og ferge tilbake til Stockholm. Sent på kvelden den 16. mai kom fornøyde turdeltakere tilbake til Trondheim.

Fomålet med med turen var å få et innblikk i yrkesmuligheter med vg2 maritime fag som er ett av fagene elevene på Charlottenlund kan velge etter vg1. Dette fikk de utforsket på ferga mellom Helsinki og Tallinn ved at de fikk omvisning ombord i båten.

Omvisning ombord i MS Victoria
Her får elevene omvisning fra brua. De fikk dessuten god bruk for engelskkunnskapene sine.

Sibeliusmonumentet
Her er elever og lærere samlet for Sibeliusmonumentet i Helsinki, et spennende kunstverk for tp-elever.