Charlottenlund VGS > Fagtilbud > Studiespesialisering > VG 1 Studiespesialisering

VG 1 Studiespesialisering

Som elev på Vg1 møter du en skole som gir deg muligheter til en variert ukeplan. Ved siden av 30 obligatoriske fellesfagtimer, kan du derfor velge fem timer ekstra programfag.

• Teknologi og forskningslære fra utdanningsprogram for studiespesialisering
  • Musikk fra utdanningsprogram for musikk, dans og drama
  • Breddeidrett fra utdanningsprogram for idrettsfag
  • Toppidrett Fotball fra utdanningsprogram for idrettsfag

Mange skoleelever får et løft i den videregående skolen når timeplanen veksler mellom teori, praksis og trening. Det skaper trivsel som er viktig for all læring. Opplæringa på Vg1 ST foregår i nært samarbeid klassene i mellom. Vi ser fram til et samarbeid der vi skal stå på for at du skal lykkes med utdanningsvalget ditt. Resten er opp til deg.

Alle skal ha ett fremmedspråk i tillegg til engelsk. Som eneste skole i fylket tilbyr vi russisk nivå 1. Ellers kan du velge spansk nivå 1 og 2, fransk nivå 1 og 2 eller tysk nivå 2.

Samarbeid i språkfagene

Du vil delta i et samarbeidsprosjekt mellom samfunnsfag og naturfag:

Trøndelag 2050

Vi er også stolte over samfunnsfagsamarbeidet vårt med:

Skatteetaten og kampen mot svart arbeid – Spleiselaget

Namsmannen og personlig økonomi – Ungdom og gjeld