Charlottenlund VGS > Fagtilbud > Musikk, dans og drama > "Et annet sted"

"Et annet sted"

Norgespremiere for "Et annet sted", produsert og fremført av vg2 drama onsdag 14. mars 2012

"Et annet sted" er skrevet av Parminder Singh, Vivian Nielsen og Martin Lyngbo og handler om en familie av tyrkisk opprinnelse som kommer til Norge. Forestillingen er dedisert til Gizem Dogan som egentlig skulle startet på drama dette skoleåret, men som ble et offer for terroren på Utøya. Overskuddet fra forestillingene vil bli donert til Gizem Dogan Centre i Gaziantep, et senter som tilbyr gatebarn og ungdomskriminelle opplæring slik at de kan komme på rett kjøl.

Stykket fremstiller møtet mellom to kulturer gjennom tre generasjoner. Hovedtemaet er "kan opprevne røtter sås i ny jord?". Stykket tar opp tidløse og universelle tema som arbeidsinnvandring, integrering og familiekonflikter.

Forestillingen er produsert og fremført i all hovedsak av elever på vg2 drama, kun med veiledning fra lærere. Andre støttesspillere er Bygg og anleggsteknikk som har laget kulisser, vg2 Overflateteknikk som har malt dem, vg2 Design og tekstil som har sydd kostymene og mk har laget "teaser" og skal filme forestillingen.

Forestillinger:

14. mars: 1300 og 1800
15. mars: 1300, 1730 og 2000
16. mars: 1300 og 1800

Billetter:
Voksne: kr 100
Barn/student: kr 75
Billettbestilling:

Alle forestillinger i ringvesalen på Charlottenlund videregående skole
Presseomtale:
Byavisa

Fra forestillingen "Et annet sted"