Charlottenlund VGS > Fagtilbud > Medier og kommunikasjon - s... > Bgreen ecological film festival - Portugal

Bgreen ecological film festival - Portugal

VG1 vant filmpris i "bgreen ecological film festival" i Portugal

Elevene var nominert med fire filmer i filmfestivalen som ble arrangert 7. Juni i Parcue da Devesa, en park i Vila Nova de Famalicão like utenfor Porto. Edvin og Sindre vant med sitt bidrag som var en ”bakomfilm” til en av de nominerte filmene fra klassen. Prisutdelingen ble vist på webtv og filmene til elevene ble også vist på portugisisk nasjonal TV.

Elevene hadde en opplevelsesrik uke, med tur i spa, museum, innkvartering på skolen, middag med rektor, festival, flere bybesøk, disko, musikkfestival, stranda osv.

-Sjelden har jeg opplevd å bli så godt tatt i mot, sier Christian Teigen, elevenes lærer.

”Bgreen ecological film festival” har som idé å skape bevissthet om miljøet. Festivalen er åpen for elever i alderen 14 – 21 år. Filmene skal være korte, 45 sek, og skal ha fokus på miljø.

Prisvinnerintervju
Klassens reporterteam intrevjuer Edvin og Sindre etter prisutdelinga

Elever på media
Her er alle de norske festivaldeltakerne samlet