Charlottenlund VGS > Fagtilbud > Medier og kommunikasjon - s... > CHA-media

CHA-media

Elever med nervene under kontroll kjørte prøvesendinger både for radio og fjernsyn mandag 15. oktober. De forbereder seg til direktesendt radio og fjernsyn fra 10. desember, men sender foreløpig internt.

Medier og kommunikasjon har sammen med elevene på VG2 dannet mediahus på Charlottenlund vgs. CHA-media består av Cha-tv, Cha-radio og Chamedia (web-avis). Web-designerne er i full gang med web-avisa mens altså radio- og fjernsynsgruppene er igang med prøvesendinger.

Studiovert
Anna Aune fra 2mk2 debuterte som studiovert for CHA-radio. Det var nervepirrende, men lærerikt.

Radioteknikk
Teknikken hadde full kontroll på lyd og streaming media

Også fjernsynsgruppa hadde prøvesending:

Filmfotograf

Hektisk aktivitet i regi-rommet:

Fjernsynsregi

Tilbake til startsiden

Mediedekning av statsministerbesøk

Jens Stoltenberg besøkte skolen fredag 26. april og i den forbindelse var mk-vdelingen ansvarlig for mediedekningen sammen med Adressa. Her kan du lese hva NRK skrev om besøket på forhånd. Denne linken viser elevenes innslag på adressa.no