Charlottenlund VGS > Aktiviteter > Talentdagen 2015

Talentdagen 2015

Video: Chamedia - Marianne Ross Glasø og Nora Follestad Kverkild.

Fredag 20. mars 2015 brakte det igjen løs med et mylder av aktiviteter og kulturelle innslag på Charlottenlund vgs under TalentDagen 2015. Arrangementet har utgangspunkt i visjonen til skolen, «Talenter i vekst», derav navnet Talentdagen. Formålet med dagen var å øke samholdet og trivselen mellom elever og ansatte, og å bidra til en stolthet over å være en del av Charlottenlund vgs. Dette gjøres ved at elever og ansatte får mulighet til å vise frem sine talenter, å utvikle sine talenter, og å bli inspirert til å utforske nye talenter.

Et mylder av aktiviteter, kurs, konkurranser, turneringer på tvers av alle utdanningsprogram ved skolen og for Charlottenlund vgs. elever på Tunga fengsel fant sted denne dagen. Charlottenlund vgs. elever på Tunga fengsel fikk videre oppleve foredraget til Samuel Massie på prosjektor (streamet), og eget show i fengselet av Stand Up Trondheim.

Eksempler på ulike aktiviteter:

Guinness World Record på stylter (123 personer samtidig i ett minutt!), foredraget «Hold fast» med Samuel Massie og «Random Roads» med Alan Drop, sjakkturnering, rygg/nakkemassasje, lage is med flytende nitrogen, legge make-up, dekorere cupcakes, sveise skarv, yoga, luftgeværskyting, basketball-turnering, flammespytting, og filmframvising av MK-elevers egenproduserte filmer.

Samuel Massie

I år kom Samuel Massie med foredraget «Hold Fast» (kjent fra TV Norges serie «Berserk mot Sydpolen»). Han fortalte om sine erfaringer fra å droppe ut fra skolen som 16-åring til å bli med på ekspedisjon til Sydpolen med Jarle Andhøy, og sist som forfatter og populær foredragsholder for næringslivet.

StandUp Trondheim

Stand Up Trondheim, med Alan Drop i spissen, kom med 7 ulike komikere, og var hovedattraksjon under årets Talentdag etter lunsj. En stand up magiker, en engelsktalende utlending, en eks-rusavhengig, en litt “løs kanon på dekk”, en særdeles intelligent komiker, en annen virkelig smart type med en uvirkelig livsstil, og enda en... Det ble en stemningsfull og lattermild avslutning på dagen.

TalentCamp 2013

For to år siden hadde skolen TalentCamp, en event arrangert av en av skolens mange ungdomsbedrifter. Da hadde vi alt fra cupcakepynting til fotballturnering til det å gå på brennende kull. Her er noen bilder fra dagen:

Marius jublerCupcake - konkurranse

Marius har gått på glødende kull, og den vakreste cupcaken den dagen.

GitaristerEnvy - konsert

Noen valgte å vise talent på scenen. Envy spilte for elevene på slutten av dagen.

Vi håper og tror at årets TalentDag blir enda bedre enn TalentCampen i 2013. Vi glær oss!