Kreative Trøndelag
Charlottenlund VGS > Aktiviteter > Cha la Ball

Cha la Ball

ChaLaBall

Rabia Grurler og Mats Hagnes fant tonen på dansegulvet. Foto: Roy Nilsen

 

Både elevene, lærerne og ledsagere var storfornøyde etter Cha’la-ballet som gikk av stabelen torsdag 26. februar. 55 elever med foreldre og lærere var på plass fra tilpassa opplæring rundt om i fylket. - Det å se gleden til ungdommen, det er det som gjør det så fint. Vi er veldig slitne, men det er verd det, sier Jan Arvid Sjøgren. Sammen med Line Hegle og Linda B. Jonassen er det han som har hatt hovedansvaret for ballet. 

Skolen har vært på manges lepper de siste dagene, og det har vært flere oppslag i media. Både Adressa og NRK var tilstede, og dokumenterte den flotte stemninga. Noen av elevene fra de andre skolene trivdes så godt at de ønsket å bytte skole til Charlottenlund. Det må vi kunne kalle omdømmebygging! Line Hegle tenker at ballet kan bli et av skolens varemerker.

 

ChaLaBall

Njål Vinkenes hadde fått jobben med å holde velkomsttale. Foto: Roy Nilsen

 

Det var innsats fra flere av skolens avdelinger: Dramaavdelinga stilte med teater og sang, og MK fotograferte elevene som kom på rød løper. Neste år er håpet at enda fler avdelinger skal være med på planlegginga og gjennomføringa.

Ballet hadde deltakere fra Orkdal, Ole Viig, Malvik, Strinda, Byåsen, Tiller og Skjetlein, og har gitt grobunn for nye samarbeidsprosjekt på tvers av skolene. - Vi hadde jo tenkt at ballet skulle gå på rundgang, sier Line. Men etter dette så tar vi det gjerne hvert år, vi. Supert jobba av lærere og elever på TOPP som har gjort en kjempeinnsats! 

 

ChaLaBall 

Gutta boys poserte gjerne for kameraet. De syns Cha'laBall var topp! Foto: Roy Nilsen

 

Se og hør innslag i media på disse linkene:

NRK Norgesglasset P1

Adressa

 


Utskriftsvennlig versjon